Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Chelsea-Liverpool rangadóval indul a Premier League új szezonja

A Chelsea és a Liverpool már az első fordulóban összecsaphat egymással a Premier League új szezonjában.

...svg content...Fotó: Reece James, a Chelsea (k) és Konstantinos Tsimikas, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában játszott Chelsea-Liverpool mérkőzésén Londonban, 2023. április 4-én. MTI/EPA/Andy Rain
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég ért véget a Premier League legutóbbi idénye, amit a Manchester City húzott be egy igen erős hajrával. A City végül az FA-Kupa és a Bajnokok Ligája döntőjét is megnyerte, amivel fennállásuk első tripláját húzták be.

Nagyon nagy volt az öröm, nem sokkal később Manchester utcáját is bevették a játékosok, miközben Guardiola hangsúlyozta, ugyan jó edző, annyira már nem, hogy minden évben véghez tudja vinni ezt az eredményt. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Sokan már pihenőn vannak, bár a Nemzetek Ligája még mindig tart, a horvátok már ott vannak a döntőben, és hamarosan jönnek az EB-selejtezős mérkőzések. Az angol bajnokság újraindulására sem kell sokat várnunk, augusztus 11-én lesz a rajt.

A Manchester City idegenben kezd a Burnley otthonában, míg az Arsenal hazai pályán fogadja az első osztályban maradt Nottingham-et. Az újonc Lutonnak viszont nem lesz könnyű dolga a Brighton ellen idegenben, akárcsak a Newcastle-nak az Aston Villával szemben.

A forduló legjobban várt mérkőzése a Chelsea-Liverpool lesz augusztus 13-án a Brentford-Tottenham után. Utolsóként a Manchester United lép pályára augusztus 14-én hétfő este az Old Traffordon, ahol a Wolverhampton ellen kell begyűjteniük a 3 pontot. A PL teljes szezonjára vonatkozó párosításokat ezen a linken keresztül érhetitek el.