Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Kozso Hajdú Péternek mesélt arról, hogy kettétört a gerince (videó)

Hajdú Péter vendége volt Kozso, aki többek között a súlyos gerincsérüléséről, és a delfinekről is mesélt.

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kozso nagyon régóta van a pályán, sokan kedvelik a karakterét, a személyiségét, és még jobban a dalait. Számos sláger fűződik a nevéhez, ám a sors nem mindig volt vele kegyes, igazi kínokat kellett átélnie.

Nemrég a Párharcban láthattuk fiatalabb kedvese oldalán, akivel családot alapítana. A versenyből végül úgy szálltak ki, hogy pár nappal a rajt után átadták a lehetőséget, aminek sokan nem örültek, mert szerették volna, ha Kozso újabb és újabb feladatokat teljesít. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Már mindenki tudhatja, hogy Kozsónak két agyvérzése is volt pár évvel ezelőtt. Sőt, Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben árulta el, hogy valójában kettétört a gerince, ami ismét egészen mélyre vihette lelkileg és fizikailag.

Az amerikai bebörtönzése szintén szóba került, ami élete egyik legrosszabb élménye volt. Döbbenetes részleteket árult el, és természetesen a sokat hallott delfinekről is mondott pár szót.

„Kozsó történetét döbbenten hallgattam! Most nem csak a delfinekről beszélt, hanem arról is, hogy miért került be az egyik legkeményebb amerikai börtönbe. Ne hagyjátok ki ti sem! Premier: Péntek 19 óra a Frizbi TV YouTube csatornán” – írta Hajdú Péter a posztjában.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.