Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Kozsónak két agyvérzése volt, még beszélni is újra kellett tanulnia

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Párharc legismertebb versenyzője némi hátránnyal indult a versenyben, de egyelőre kitart, és keményen küzd.

Kozso nagyon nagy várakozással és örömmel vágott neki a versenynek, a Párharc második évadának a párjával. Hamar belelendült, viszont van egy hátránya a többiekkel szemben, amit figyelembe kell venni.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Két agyvérzése is volt korábban Kozsónak, és nem mindig voltak a legjobbak az esélyei arra, hogy olyan életet élhessen, mint azelőtt. A hit és a kitartása azonban megmentette őt, amiért rendkívül hálás.

Emellett két operáción is átesett, miközben újra kellett tanulnia beszélni, énekelni, futni, és így tovább. Kiderült, az elmúlt 1 év az, ami az igazi rehabilitációjáról szól, melynek során nagy sikereket és változásokat értek el.

Kozso annyira akarja ezt az egészet, hogy úgy pörög, mint régen, mert jobbá és jobbá akar válni. Ebben a versenyben viszont a fizikum is sokat nyom a latba, így érdekes lesz látni, mire megy Kozsóék párosa.

Ami jó hír, Kozso túl van a nehezén, most már többnek érzi magát, rengeteget tanult. Ez a kaland azonban nemcsak neki, hanem mindenki másnak is fel fogja adni a leckét, méghozzá igen gyorsan, órákon belül.