Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Párharc: Kozso rögtön lesokkolódott, nem hitt a szemeinek (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az eredmények ismertetése közben Kozso nagyon meglepődött, és elismerte, erre nemigazán számított.

Mint azt már mindenki tudja, útjára indították a Párharc második évadát, aminek Stohl András maradt a műsorvezetője, viszont változott a helyszín, és természetesen új hírességek költözhettek be.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Kozso nagy elánnal vágott neki a versenynek, míg Somhegyi Krisztiánéknak azonnal vitájuk támadt az egyik párossal. Ez még csak a kezdet, és jól látszik, lesznek itt még bőven feszültségek.

András nem véletlenül figyelmeztette a versenyzőket, hogy keményebb évad vár rájuk, mint az első csoportra. A tét is komoly, igazi álomnyaralásra mehet a győztes páros, ám ezért a nyereményért igen keményen meg kell harcolniuk.

Az első feladat végén jöhetett az eredményhirdetés, ami többeket mellbe vágott. Kozso nem akart hinni a szemeinek, amikor meglátta az idejüket, mert annál jobban várt, és csak bízott benne, nem az övék a legrosszabb idő.

„Nagyon durván.” – válaszolt András kérdésére Kozso, hogy mellebe vágta-e az, amit lát. Nemcsak remélte, hanem szinte érezte, hogy lesz náluk rosszabb páros, és végül igaza lett, elkerültek az utolsó helyről.