Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Kozso gyereket szeretne a barátnőjétől

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kozso és barátnője nem zárkóznak el az ötlettől, amivel még inkább beteljesedhetne a különleges szerelmük.

Kozso mindig is egy nagyon érzelmes ember volt, akit sokan kigúnyoltak emiatt. Egyesek viccet próbálnak csinálni az érzéseiből, noha azok valósak és valóban másképpen gondolkozik ezen a téren, mint a többség.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A legendás énekes, aki nem egy slágert adott az utókornak, talán boldogabb, mint valaha. Ez pedig annak köszönhető, hogy egy ideje együtt van a szerelmével, akit régóta ismer, de a hosszú évek alatt elsodorta őket az élet.

Ugyanakkor azokat, akiket az égiek egymásnak teremtett, általában újra összehozza a sors. Valami hasonló történhetett Kozsóval és kedvesével, akik igent mondtak a Párharc második évadára, mely ma este startol el a TV2-n.

Nagyon élvezték a kalandot, és nem kizárt, hogy családot alapítanak, amire Ágica abszolúte nyitott. 16 éves ismertségük beteljesedése lehetne a baba, és Kozso nagyon-nagyon várná már ezt a pillanatot.

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszéltek arról, hogy téma a gyermekvállalás. „Én nagyon durván, nem tudod elképzelni!” – reagált Kozso arra a kérdésre, hogy nyitott-e rá. „Persze, szeretnénk.” – szólt közbe Ágica.