Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,986 $

Hamarosan visszatérhet a Bayern München egyik sztárja

Jó hírt kapott a Bayern München edzője, Thomas Tuchel, a hétfői edzésen ugyanis munkába állt a még április végén megsérült Alphonso Davies.

...svg content...ar-Rajján, 2022. november 27. A kanadai Alphonso Davies ünnepel, miután gólt szerzett a katari labdarúgó-világbajnokság F csoport második fordulójában játszott Horvátország-Kanada mérkõzésen az ar-rajjáni Halifa Stadionban 2022. november 27-én. MTI/EPA/Nusad Szekkajil
Sport
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Bayern München csapatának hétfői edzésén már fél óráig kocogott a klub edzőpályáján a 22 éves Alphonso Davies. A Bild beszámolója szerint a balhátvéden nem látszott fájdalomnak nyoma, bár még a többieknél lassabb tempóban teljesítette a kért feladatot.

A kanadai játékos még április 22-én, a Mainz elleni, idegenbeli mérkőzésen szenvedett súlyosnak tűnő izomsérülést, amikor a 8. percben egy versenyfutás közben húzta meg combját anélkül, hogy bárki hozzáért volna. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

Akkor végül le is cserélték a kilencedik percben, Peter Üblacker, a csapat orvosa kísérte le a pályáról az akkor saját erőből földre kerülő játékost, akinek a helyére a Manchester Citytől kölcsönvett Joao Cancelo érkezett, aki végül hosszabb távon is Davies helyettese lett.

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.