Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,66 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
475,96 Ft
Bitcoin
64,320 $

Rácz Jenő nagyon komolyan rákapcsolt, már 7 kilót fogyott

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Rácz Jenő simán teljesíteni fogja a célját a nyári szezon alatt, nincs miért aggódnia.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Amit Rácz Jenő a fejébe vesz, azt általában megvalósítja, és közben törekszik arra, hogy tökéletes munkát végezzen. Fiatalkorában is így gondolkozott, pontosan ez, a kitartása és a kitartása vitte fel a csúcsra.

Nagyon fiatalon kapta meg a Michelin-csillagot, ami csak arra ösztökélhette, hogy még több mindent érjen el. Egyesek ilyenkor megállnának, de Jenőt más fából faragták, és mindenki láthatja, mennyi mindent elért már. Soron kívül Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

Jelenleg egy fantasztikus szállodában pihen a családjával, valahol távol Magyarországtól. Élvezik az életet, igyekeznek pihenni, miközben időről időre érdekes tartalmakat osztanak meg a helyszínről.

Az irigykedő kommenteket sem lehet kikerülni, ugyanakkor ehhez is hozzászokhattak már az évek alatt. Amikor valaki ennyire sikeres, mint Jenő, ráadásul a magánéletében is az, jönni fognak a támadók az interneten.

Mint arról korábban beszámoltunk, Jenő eldöntötte, hogy ismét lead több mint 10 kilogrammot. Olyannyira jól halad, hogy 4 hét alatt le is dobott 7 kilót, ami megint csak őt igazolja, és nem akar visszavenni. „Már csak 5 kg, és elérem a célom.” – jelentkezett be a posztjában Jenő.

Magyar Péter zsarolással vádolja Karácsony Gergelyt, aki szerinte hazudik

Nemcsak hazugságokkal vádolja Magyar Péter Karácsony Gergelyt, hanem többek között zsarolással is.