Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Rátkai Mimi szexin divatos szettjét imádják a követők

A Nagy Ő korábbi sztárja imádja a divatot, és nemcsak imádja, ügyesen válogatja össze a különböző ruhadarabokat.

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy évvel ezelőtt Rátkai Mimi még nagyon izgatott lehetett, ugyanis úgy döntött, versenybe száll Árpa Attiláért. Fogalmazzunk úgy, erős volt a belépője, összességében ő lehetett a legnagyobb hatással a színészre.

Attila hirtelen nem is tudott mit mondani, látszott rajta, hogy lenyűgözte a fiatal lány szépsége. Mimi pedig kellően határozott volt, akárcsak az egész verseny során, nem sokkal a döntő előtt búcsúzott. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Emelt fővel tehette meg ezt, mert érezte, nincs meg közte és Attila között az a bizonyos szikra. Ugyanakkor nem haraggal váltak el, és Miminek is remek tapasztalatot jelentett az a pár hét a villában.

Modellként is dolgozhatna, rendkívül csinos, és amikor kell, sportos. A legtöbb esetben azonban elegáns ruhákat visel, és mindezt ügyesen, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, minden elismerésünk.

Mimi valóban a divat szerelmese, nem is oly rég Dubajból jelentkezett, ahol a barátnőjét látogatta meg. Fantasztikusan nézett ki bikiniben, ám most egy igen más összeállításban nyűgözte le a rajongókat.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.