Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Rátkai Mimi elárulta, miért volt Dubajban

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi, A Nagy Ő korábbi versenyzője egy kérdésre válaszolván árulta el, mi volt annak az oka, hogy kitauzott Dubajba.

Rátkai Mimi az egyik legcsinosabb híresség, és ezt Dubajban is láthattuk. Rendkívül látványos szetteket választott nyaralásának idejére, és többek között egy felhőkarcolón is napozhatott, élvezhette a jó időt.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Mimi formája sokakat lenyűgözött, őt pedig Dubaj egyedi hangulata, mely este még emlékezetesebb a kivilágított felhőkarcolókkal. A fiatal lány ezzel a nyaralásával meg is kezdte a hangolódást a hazai nyárra.

„Miért voltál Dubajban?” – érkezett a kérdés Mimihez az Instagram oldalán, aki már várta a kérdést, tudta jól, hogy egyesek érdeklődni fognak. Nagyon is egyértelműen válaszolt, és többet is mondott, mint amit a kétkedők érdemelnének.

„Na, vártam már ezt a kérdést… Képzeljétek, nyaralni voltam, plusz a gyerekkori legjobb barátnőm látogattam meg.” – írta a válasza első felében A Nagy Ő sztárja az Instagram oldalán. „Aki már több éve ott él a férjével és egy olajcégnél dolgozik, elég magas poziban…”

„Szóval akármennyire is hihetetlen, lehet Dubajban élni is, meg nyaralni is anélkül, hogy egyből rosszra gondolnánk.” – zárta le teljesen normálisan Mimi, aki remekül érezte magát a sivatagi helyszínen.