Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

A szuper-vonzó Rita Ora ennél különlegesebb ruhát nem is kaphatott volna (fotók)

Sokan szeretnének olyan igazán extra és egyedi ruhákat viselni, mint a világsztárok, például a csodálatos Rita Ora.

Fotó: Rita Ora brit énekesnő fellép a Victoria's Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján 2018. november 8-án. MTI/EPA/Jason Szenes
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora egyedi és különleges személyiségét nem kell magyarázni, annyira átütő, még a közösségi oldalon keresztül is. Az énekesnő az utóbbi időben számos fotózáson vett részt, melyek egyetől egyig különlegesek voltak.

Ora mindig magával ragadja az ember tekintetét, és bárhol is járjon, tud újat mutatni. Ez nemcsak arról szól, hogy tökéletes formában van az énekesnő, akiben megvan az a bizonyos plusz ahhoz, hogy kiemelkedjen a mezőnyből. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Márpedig a mezőny kemény, élen az olyan más világsztárokkal, mint a szuper-szexi Kim Kardashian, vagy Selena Gomez, aki smink nélkül is megmutatta az arcát, miközben több százmillióan követik.

Az embereknek bőven van lehetőségük arra, hogy válogassanak, és folyamatosan jutnak eszünkbe a nevek, és Salma Hayeket sem hagyhatjuk ki, aki ugyancsak rendkívül egyedi energiákat vonultat fel.

Ora szintén szereti a szép, nagyon egyedi ruhákat, és a legutóbbi tervezés élete egyik legszebb összeállítása. Az a finomság és elegancia, ami ezt a ruhát jellemzi, csak kevesek tudnak hasonlót alkotni.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.