Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Forró: oldalnézetből Tuvic Aleksandra bikiniben

Oldalnézetből is megcsodálhatják a rajongók és a követők Tuvic Aleksandra bikiniformáját, aki élvezi az életet.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő két évvel ezelőtt tért vissza a képernyőkre, köszönhetően annak, hogy a TV2 úgy döntött, reaktiválja a szériát. Tóth Dávid kapta meg elsőként a lehetőséget, akivel sokan szerettek volna megismerkedni.

Dávidra nem talált rá az a szerelem, amire igazán vágyott, és azóta sem, egyelőre nem tudott családot alapítani. Ugyanakkor nem adja fel, de tény, az idő múlásával csak nehezebbé válik az ismerkedés. Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

Tuvic Aleksandra is ebben a szériában szerepelt, nagyon hamar felhívta magára a figyelmet az idomaival, a megjelenésével, a humorával és az őszinteségével. Nem is lehetett kérdés, hogy versenyben maradhat.

Ugyanakkor hamar kiderült, Dávid és a rendkívül vonzó lány között nincs meg az a fajta kémia és érzelem, ami a folytatáshoz szükséges. Ezek után nem volt meglepő, hogy a nemrég majomtámadást szenvedett Szandi hazament.

Meghozta a döntést, a saját idejét sem akarta húzni, és azóta a Farm VIP 3-ban is feltűnt. Sokan követik az Instagramon, és nem mondhatjuk, hogy inaktív lenne, mert egymást váltják a bikinis fotói.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.