Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Videón a Chelsea veresége a Tottenham ellen, egyre nagyobb a baj

Kisebb csoda, hogy Potter még mindig a Chelsea kispadján lehet, aki vállalja a felelősséget, de egyelőre nem mondott le.

...svg content...Fotó: EPA/Isabel
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Chelsea új tulajdonosa eddig nem kevés pénzt költött a keret megerősítésére, miközben jóváhagyta Tuchel kirúgását, ami kapitális hibának tűnik. Potter érkezésével a londoni klub még gyengébb lett, hiába igazoltak nagy összegekért játékosokat.

Azóta Zidane neve is felkerült a listára, de úgy tudni, Mourinho is érdekelt lenne abban, hogy átvegye az irányítást. Valamit tennie kell a vezetőségnek, mert jelen állás szerint még az Európa-ligában sem fognak szerepelni a következő szezonban. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Legutóbb a Tottenham otthonában szenvedtek vereséget, ami kapcsán Potter azt mondta, vállalja a felelősséget. Sokan szeretnék, ha kirúgnák vagy magától állna fel a kispadról, de egyelőre egyik verzió sem valósult meg.

A 46. percben Skipp szerezte meg a vezetést a Chelsea ellen, majd jött Kane a 82-ben, amivel minden eldőlt. A vendégek még csak szépíteni sem tudtak, noha ez egy jó lehetőség lett volna számukra ahhoz, hogy feljebb kapaszkodjanak.

A Tottenham ezzel a győzelmével igyekszik tapadni a friss kupagyőztes Manchester Unitedre. Jelenleg 45 pontot számolnak a 4. helyen, de egy mérkőzéssel többet játszottak, és a „Vörös Ördögök” így is 49 pontosak. A Chelsea pedig a 10. helyen szerénykedik mindössze 31 megszerzett ponttal, akárcsak az Aston Villa.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.