Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,274 $

Jürgen Klopp szerint csapata „megölte a hangulatot” a játékával

A német edző is elismerte: valami nagyon nincs rendben a csapatával.

...svg content...Liverpool, 2022. október 1. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában játszott Liverpool - Brighton mérkõzésen Liverpoolban 2022. október 1-jén. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Újabb lehangoló mérkőzésen van túl a Liverpool. Miután a hét elején kétgólos előnyből kaptak jelentős verést a Bajnokok Ligájában, a hétvégi fordulóban is csak egy erőtlen 0-0-ra futotta a Crystal Palace ellen.

„Azt hiszem, megöltük a hangulatot azzal, ahogyan játszottunk” – mondta Klopp a meccs után, aki szerint kiszámíthatatlanabbnak kellene lenniük támadásokban, ez azonban egyelőre nem megy – írja a 90min.com. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

„Labdákat adtunk el, érezni lehetett, hogy valami nincs rendben, ellenben az idegenbeli egy ponttal. Nem ragyogó eredmény, de elfogadható” – folytatta Klopp, aki szerint a döntő pillanatokban nagyon hiányzott Darwin Nunez játéka.

Habár Kloppot óriási tisztelet övezi a Liverpoolnál az elmúlt évek munkája és eredményei miatt, azonban érezhető, hogy elfáradt a kezei alatt a csapat, amely Mané távozásával tengelyét is vesztette.

Az egész szezont végigszenvedő Liverpool meg sem közelíti tavalyi formáját, nagy valószínűséggel a Bajnokok Ligájából is kizúgnak, és ha így folytatják, ősszel nem találkozhatunk velük az európai kupaporondon sem.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.