Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Klopp a sokkoló este után nem lepődne meg, ha a Liverpool kiesne a BL-ből

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp is úgy érezheti, a Liverpool számára valószínűleg véget ért az út a Bajnokok Ligájában, ugyanakkor nem vesztette el a hitét a csapatban, és meg fogják próbálni valamilyen módon kiejteni a Real Madridot.

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés a Liverpool számára, miután még 15 perc sem telt el a találkozóból, a Real Madrid kétgólos hátrányba került. A madridi közönség teljesen ledöbbent, és azon a ponton sokan egy döntetlennek is örültek volna az Anfielden.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ahelyett, hogy a Liverpool tovább növelte volna gólja számát, vagy legalább megőrzi a vezetését, sorra kapta a gólokat. Mindkét oldalon volt egy óriási kapus hiba, amiből gól lett, noha két olyan játékosról beszélhetünk, akiket a világ legjobbjai között tarthatunk számon.

Nem sok esély volt arra, hogy ugyanazon mérkőzésen elkövessenek két ilyen kapitális hibát, melyekből még gól is születik. Óriási volt a tét, és a végén a Liverpool húzta a rövidebbet, akik úgy kaptak öt gólt, hogy egyszer sem tudtak rá válaszolni, így 5-2-es vereséggel várják a visszavágót Madridban a Bajnokok Ligája visszavágóján.

Klopp érzi, ez nagyon necces lesz

„Azt gondolom, Carlo úgy gondolja, ez már eldőlt, és ebben a pillanatban én is így gondolom, de minél közelebb kerülünk a mérkőzéshez, annál nagyobbak az esélyeink.” – fogalmazott Klopp az őrületes estét követően.

„Odamegyünk, és megpróbáljuk megnyerni a meccset. Hogy ez lehetséges vagy sem, nem tudom. Oda fogunk menni és játszanunk, de hatalmas kihívás lesz. Előtte a Premier League-ben kell pályára lépnünk, és biztosra mennünk abban, hogy tanulunk ebből a mérkőzésből.” – idézte az ESPN a sikeredzőt.

Ancelotti a másik oldalon tagadja, hogy szerinte eldőlt volna a továbbjutás sorsa. Kemény mérkőzésre számít Madridban, és noha három gól az előnyük a Liverpoollal szemben, biztosra akarnak menni.