Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Valami nagyon nem stimmel a Liverpoolnál (videóval)

A Liverpoolnak létfontosságú lett volna megszereznie a három pontot a Crystal Palace otthonában, ám végül nem jártak sikerrel.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Hambury
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre többször vetődik fel annak a lehetősége a sajtóban, hogy a jövőben ne Klopp irányítsa a Liverpoolt. A német edző nem tervez távozni, továbbra is az otthonaként tekint az angol városra, ahol mindent megnyert, amit csak lehetett.

Az utóbbi időben azonban a csapat messze nem hozza azt a formát, mint ami minimálisan elvárható lenne. Ráadásul legutóbb kétgólos előnyt vesztettek el a Bajnokok Ligájában a Real Madrid ellen, akik ötöt gurítottak az Anfielden az odavágón. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A Liverpool a bajnokságfban sincs könnyű helyzetben, miután ugyan meccshátrányban vannak, eddig mindössze 36 pontot gyűjtöttek, addig a listavezető Arsenal már 57 pontnál jár. Óriási a differencia, és félő, hogy Kloppék nem érnek oda a BL-t érő helyek valamelyikére.

Legutóbb a Palace otthonában kellett volna begyűjteniük a három pontot, és noha a hazaiak csak 27 pontosak a 12. helyen, a Liverpool még csak gólt sem rúgott nekik. Ez a 0-0-s döntetlen több mint fájó volt Kloppéknak, és ismét lépéshátrányba kerültek.

Jelen állás szerint a Fulham is előttük van a táblázaton, bár ők két meccsel többet játszottak, ám így sem lesz könnyű dolguk. A kiszámíthatatlan forma és az erős mezőny miatt még az is elképzelhető, hogy a Liverpool az Európa-ligába sem tudja magát kvalifikálni.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.