Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

A Liverpool már Jürgen Klopp utódját keresheti, meglepő jelöltről érkezett hír

A Real Madrid elleni csúnya zakó letaszíthatja a kispadról a német edzőt.

MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Tavaly ilyenkor a Liverpool még minden fronton versenyben állt, ez a szezonjuk azonban egyenlő a katasztrófával, amely a Real Madridtól elszenvedett hazai 5-2-es BL-vereség során csúcsosodott ki.

A legtöbben egyetértenek azzal, hogy a Liverpool számára elkerülhetetlen a megújulás, ehhez pedig nem csupán a csapat átstrukturálása szükséges, hanem egy új szakember is az együttes élére. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Az ugyan nem valószínű, hogy Jürgen Kloppot menesztik, arról azonban már többször is beszélt, hogy rövidesen felállhat a kispadról, erre pedig talán a szezon vége lenne a legmegfelelőbb alkalom.

Hogy ki lehet az utódja ebben a nehéz helyzetben, az most a legnagyobb kérdés, ám a klubvezetés a 90min.com értesülései szerint már megkereste Luis Enriquét, a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitányát, aki 2014 és 2017 között a Barcelonát is irányította.

A Barcával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot is elhódító Luis Enrique azt követően távozott a spanyol nemzeti csapat kispadjáról, hogy a katari világbajnokságon már a legjobb 16 között kiestek a Marokkó elleni tizenegyespárbaj során.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.