Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,31 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
457,42 Ft
Bitcoin
60,274 $

Videón a Liverpool győzelme és a Newcastle kapusának kiállítása

Megérkezett a hivatalos összefoglaló videó a Newcastle és a Liverpool összecsapásáról, ami igencsak érdekesen alakult.

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem panaszkodhatnak a Premier League semleges nézői, hiszen sorra érkeznek a meglepetések. Ezen a hétvégén is született pár olyan eredmény, amikre nemigazán számíthattunk, pedig ellenkező esetben fogadhattunk is volna rájuk.

A Chelsea hazai pályán kapott egy újabb gyomrost az utolsó helyen álló Southampton ellen, míg a Manchester Citynek a Nottingham Forest ellen sikerült döntetlent játszania. Mindeközben az Arsenal visszavette a vezetést, köszönhetően annak is, hogy pár perccel a lefújás előtt kettőt rúgott az Aston Villának. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

A Liverpool is élt a lehetőséggel, és mivel több rivális is bukott előtte, magabiztosabban várhatják a folytatást. Ha hetekkel ezelőtt találkozik a két a csapat, lehetséges, hogy a Newcastle simán hozza a mérkőzést.

Egy ideje azonban gödörben vannak, míg a Liverpool már képes pislákolni, és végre Nunez is betalált. Az új sztárigazolás a 10. percben volt eredményes, és ezzel rögtön megadta az alaphangulatot.

Gakpo pedig a 17. percben köszönt be, és miután Pope a 22-ben kiállíttatta magát egy teljesen felesleges kezezés miatt, a Newcastle már tehetetlen volt. Az összefoglaló videóban többek között ez a jelenet is látható, ahogyan a kapus karrierje egyik legrosszabb mentését mutatja be.