Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Berki Mazsi narancssárgában villant egy álomhelyről

A fotó még a világ másik felén készülhetett, ahol csodálatos napokat tölthetett el a kislányával Berki Mazsi.

Fotó: Unsplash/richard glendenning
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi egyre inkább láthatja a fényt az alagút végén, és lezárhatja élete eddigi legnehezebb időszakát. A hírek szerint már új párja van, és ha ez valóban így van, akkor sokat segíthet neki a feldolgozásban.

Mivel Mazsi nem reagál ezekre a pletykákra, hírekre és fotókra, nehéz pontosat tudni. Már szinte semmit nem közöl a magánéletéről, ami 180 fokos fordulatot jelent az előző életéhez képest, amit Berki Krisztián feleségeként élt. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Mazsi nagyon boldog napokat tölthetett el Zanzibáron, ami szintén egy csodálatos hely. Tele van különleges részekkel, és a környezet is abszolúte eltér attól, mint amihez egy európai ember hozzászokhat.

Arra is lehetősége volt, hogy a parton lovagoljon, mely szintén egy rendkívül egyedi élményként hathatott rá. Szüksége is van ezekre az élményekre, miközben úgy tűnik, hogy kibékült Krisztián édesanyjával.

Mazsi pár fotót már közölt a nyaralásról, és most jött egy újabb, ahogyan egy narancssárga színű ruhában mosolyog. A háttér önmagáért beszél, nehéz szavakat találni ezekre a szigetekre, mintha nem is a Földön lenne.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.