Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Berki Mazsi megmutatta az új körmeit Zanzibáron

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyszerűen odavan értük, maximálisan elégedett a munkával, és a színek tökéletesen mennek a környezethez.

Berki Mazsi nagyon közel jár egy újabb közösségi médiás mérföldkőhöz, ugyanis 249 ezer követője van az Instagramon. Rendkívül kevés hiányzik neki a 250 ezerhez, amivel szintet léphet a platformon.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Valószínűleg később a 300 ezer is meglesz neki, bár ez függ attól is, hogy mennyit szerepel a bulvármédiában, miket posztol magáról, illetve lesznek-e nagyobb televíziós szereplései, interjúi, és így tovább.

A számok hamar megugranak, ha valaki középpontban van, és sokat szerepel a médiában és a televízióban. Ugyanakkor mindezt nem várhatjuk el automatikusan, mert Mazsi az elmúlt egy évben meghozott pár fontos döntést.

Az egyik legfontosabb, hogy sokkal kevesebbet beszél a magánéletéről, mondhatni szinte semmit. Ezzel meghúzott egy éles határvonalat, ami által lehetséges, hogy nem fognak róla annyit beszélni, nyugodtabb életet élhet.

Zanzibáron minden más, festői környezetben pihenhet a gyermekével, bár így is eljuthatnak hozzá a róla szóló hírek. Ezekre egyelőre nem reagált, inkább annak örül, hogy milyen remek munkát végeztek a körmeivel.

Még több bulvár: Ilyen szexin táncol és mozog Shakira (videó)