Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Ilyen szexin táncol és mozog Shakira (videó)

Fotó: Shakira kolumbiai énekesnő távozik Barcelona város 18-as számú bíróságáról, miután aláírta a gyermekei felügyeleti jogáról szóló megállapodást, amelyben volt férjével, Gerard Piquével, az FC Barcelona labdarúgócsapat nemrég visszavonult hátvédjével a közelmúltbeli válásuk után megegyeztek 2022. december 1-jén. MTI/EPA-EFE/Quique García
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan nem értik, miért hagyta el Gerard Piqué a világhírnő énekesnőt, aki 45 évesen is szuper-szexi.

Még mindig téma Piqué és Shakira szakítása, ami több mint fájdalmas a világhírű énekesnő számára. Sokan álltak be Shakira mögé, aki a következő hónap első hetében ünnepelheti a 46. születésnapját.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Nyilván ő sem így tervezte az életét, bár voltak, akik figyelmeztették, hogy vigyázzon, mert egy nála sokkal fiatalabb férfi nem biztos, hogy hűséges tud maradni. Egyre több minden derül ki, és rengeteg a pletyka a megcsalással kapcsolatban.

Egyes hírek szerint már korábban is csalhatta az énekesnőt a Barcelona egykori sztárja, de a teljes igazságot csak kevesen tudhatják. Az biztos, hogy még egy ideig biztosan téma lesz a korábbi sztárpár balhéja, ami nem csitul.

Mindig jön valami új információ, amire felkapják az emberek a fejüket, és Shakira nem hagyja magát. Keményen oda tud szólni, ha szükséges, és a zene által milliókat érhet el, amit erre is felhasználhat.

Az biztos, hogy közel 46 évesen is inkább egy 30-as éveiben járó nőre hasonlít, remek formában van. A sztárédesanya ezúttal a táncosaival közösen készített egy szexi videót, akik ugyan jóval fiatalabbak nála, ez nemigazán látszik.

Még több bulvár: Berki édesanyja: „Ha találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem!”