Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Berki Krisztián édesanyja újra találkozhatott Mazsi gyermekével

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, javult a helyzet Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi között, mert a nagymama újra találkozhatott a kisebbik unokájával.

Az elmúlt időszakban nem egyszer nyilatkozott a sajtónak Berki Krisztián gyászoló édesanyja. Nemrég igencsak indulatosan tette ezt meg, és finoman szólva sem pozitívan beszélt Mazsiról, aki érezhető módon nem a kedvence.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Korábban is volt rá példa, hogy Mazsi kapcsán nyilatkozott a sajtóban. Krisztián özvegye nemrég még a világ másik felén nyaralt, és állítólag az új párjával tette ezt meg, akiről egyelőre nem posztolt, mivel tisztázta, meghúzott egy határt a magánéletében.

Krisztián édesanyja azt is nehezményezte, hogy rég nem láthatta a kisebbik unokáját, és Mazsi még csak fel sem vette neki a telefont december 24-én. Most azonban kiderült, hogy a büszke nagymama megint találkozhatott Mazsi gyermekével.

„Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani.” – reagált ezúttal higgadtan és szűkszavúan Júlia a Blikk kérdésére. Annyit megtudhattunk, hogy elmondása szerint most minden rendben van közöttük, de részletek nem közölt.

Hogy minek köszönhető az idillibb hangulat kettejük között, nem tudni, talán hosszasan átbeszélték a dolgokat. Mindenesetre ez 180 fokos fordulatot jelent a korábbiakhoz képest, amikor Júlia nem éppen a legkedvesebb szavakat fogalmazta meg Mazsiról.