Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Csuti elmondta, szerinte mi a legnagyobb luxus

Csuti jó híreket közölt, sokkal jobban van, mint korábban, ami valószínűleg az új kedvesének is betudható.

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti egyre többet szerepel a TV2 képernyőjén, és korábban olyan pletykák is napvilágot láttak, miszerint ő lehet az új A Nagy Ő. Miután egy ideje kapcsolatban van, lehetséges, hogy mindez okafogyottá vált, és úgy tudni, megszületett a befutó, aki egy magyar milliárdos.

A Farm VIP 3 sztárja így sem panaszkodhat, és nemrég az új kedveséről is beszélt, aki egy fiatal nő. Több szépségversenyen is feltűnt, jelenleg egyetemre jár, és nagyon jól megvannak, ám a közös posztok egyelőre váratnak magukra. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Hogy vagy lelkileg? Mi az, amit tanultál az elmúlt időben?” – érkezett a kérdés Csuti Instagram oldalára, aki ismét kérdezz-felelek órát tartott, amit nagyon szeretnek a követők, többek között a kedvencük nyíltsága miatt is.

„Jobban és sokkal erősebben! Hogy nem szabad annyit dolgozni, hogy ne legyen időd a szeretteidre, még ha értük is teszed – barátokra, magadra és hogy legyen egy nagy asztalod, mert sokan sz*rnak oda, ahonnan enni kaptak tőled!”

„És, ami a legfontosabb: egészség a legnagyobb luxus.” – zárta le sorait Csuti, aki tehát sokkal jobban van lelkileg, ami jó hír, hiszen sokat volt mélyebben, főként a családi tragédiák miatt, amiket nehéz feldolgoznia az embernek.