Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Csuti az új kapcsolatáról beszélt

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Először szólalt meg Kulcsár Edina volt férje az új kapcsolatáról, amiről eddig nem sokat lehetett tudni.

Kulcsár Edina boldogsága gyakorlatilag határtalan, egy éve jelentette be, hogy elváltak az útjaik a férjével, és új szerelme van. Kiderült, hogy G.w.M. hódította meg a szívét, szintén két gyermeke született a korábbi kapcsolatából, és az első közös babájukat várja a két sztár.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Igazi lavina indult be az egy évvel ezelőtti bejelentéssel, heteken át keményen támadták Edinát, valamint a rappert, míg Csutit sajnálták. Később ugyan Csutinak is lett egy új kapcsolata, az nem tartott sokáig, amit sokan nem értettek.

Egy rendkívül vonzó és szép fiatal nővel randizott, egy párt is alkottak, ám úgy tűnik, mindez mégsem működött. A Farm VIP 3-ban pedig megismerkedett Szorcsik Vikivel, ugyanakkor ennek a kapcsolatnak is ideje korán vége lett.

Nemrég azonban újra rátalált a szerelem az üzletemberre, aki egyre több felkérést kap a TV2-től, és láthatóan jól érzi magát a média világában. Egyelőre csak keveset tudni az új szerelemről, és Csuti azt mondja, tanult a múltból.

„Jó ez így, ahogy most van, nem a nyilvánosság előtt akarjuk megélni a szerelmünket. Azt viszont kimondhatom: boldog vagyok!” – reagált a Bors kérdésére Csuti. A cikkben az olvasható, hogy egy 26 éves lány, Bianka a sztár új párja, és már több szépségversenyen is megfordult.

Emellett egyetemre jár, hamarosan pedig megkezdi a mesterképzését. Sokan drukkolnak Csutinak, hogy legyen végre egy hosszú távú kapcsolata, és megtalálja azt a személyt, akivel akár az egész életét leélheti.

Még több bulvár: Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: „Egyszer hentesbárddal indult meg felém”