Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kiderülhetett, ki lesz az új A Nagy Ő a TV2-n, több Ferrarija is van

Fotó: Unsplash/Adrian N
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A hírek szerint egy ismert milliárdos kaphatja meg a lehetőséget arra, hogy az új A Nagy Ő-ben szerepeljen.

A Nagy Ő két évvel ezelőtt tért vissza a TV2 képernyőjére, aminek sokan örültek. Hosszú volt a szünet, míg legutóbb Árpa Attila volt A Nagy Ő, aki ugyancsak nagyon sok nézőt vonzott a képernyők elé.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Már a legutóbbi évad alatt is sokan várták a következőt, és természetesen a legnagyobb kérdés, ki lesz az új A Nagy Ő. Egy ideje megy a találgatás ezzel kapcsolatban, többek között Kulcsár Edina volt férje, Csuti is szóba került, aki azonban egy ideje ismét kapcsolatban éli az életét, így furcsa lenne vele forgatni a műsort.

Harsányi Levente és Király Linda szintén felvetődött a lehetséges opciók között. A Blikk információi szerint egy milliárdos magyar üzletember lett a befutó Jákob Zoltán személyében, akivel már nem egy interjút láthattunk a csatornán.

A Crystal Nails tulajdonosa szinte bármit megvásárolhat magának, a Forbes magazin szerint körülbelül több mint 43 milliárdra becsülhető a vagyona. Zoltán, aki imádja a Ferrarikat, amikből nem egyet tart a garázsában, többször volt házas, ám a magánéletében nem olyan sikeres, mint az üzleti világban.

Két lánya és egy fia született, aki jelenleg is a cégnél dolgozik, míg a lányai természetesen iskolába járnak, akiket közösen nevel a volt feleségével. Egy nagyon színes és érdekes személyiségről van szó, akinek nem a külső a legfontosabb, és szereti, ha egy lány dolgozik. A Blikk kereste a TV2-t a hír hallatán, de a csatorna nem kívánták kommentálni a lap értesüléseit.