Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Összefoglaló videó a Manchester United újabb győzelméről

A Manchester United egész jól jött ki a legutóbbi fordulóból, addig az Arsenal növelte az előnyét a tabella élén.

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon úgy fest, hogy a Manchester United Ten Hag vezetésével arra az útra léphet, amit Sir Alex Ferguson távozása óta várnak a rajongók. A keret még mindig nem elég erős, különösen, ha azt összehasonlítjuk a Manchester Cityével.

Ennek ellenére mindössze négy ponttal számolnak kevesebbet, amire az idény első felében nem sokan gondoltak volna, ahogyan arra sem, hogy az Arsenal 43 ponttal kezdi meg a 2023-as esztendőt. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Márpedig ez a helyzet, a Manchester 34 pontos a 4. helyen, és úgy számol két ponttal kevesebbet a Newcastle mögött, hogy a „szarkák” egy meccsel többet játszottak. Legutóbb mindössze egy 0-0-ra futotta nekik a Leeds ellen hazai pályán, ami sokba került.

A Manchester City szintén fontos pontokat bukott odahaza az Everton ellen, míg az Arsenal nagyot ment Brighton otthonában, ahol mindig nehéz játszani. Az United több góllal is nyerhetett volna Wolverhampton ellen, ám nem jött ki a lépés számukra, és az egyik góljukat visszavonták.

Marcus Rashford, aki az elalvása miatt csak a kispadon kezdhetett, végül megmentőként térhetett haza. Egyetlen gólt adtak meg a mérkőzés alatt, amit a csereként beállt sztárcsatár szerzett, akinek a jeleneteit is megnézhetitek az alább található összefoglaló videóban.