Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Rashford elárulta, miért nem kezdhetett a Wolverhampton ellen

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marcus Rashford eredetileg kezdett volna a Wolverhampton ellen, ami végül nem került sokba, köszönhetően a csereként beállt brit csatárnak.

A Manchester United már ott van a negyedik helyen 32 megszerzett ponttal. Egyre inkább összeáll a csapat, legutóbb a Wolverhampton-t győzték le idegeben, ami nem volt a legkönnyebb feladat.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Nem egy helyzetet hagytak ki a Vörös Ördögök, és voltak igazán rossz teljesítmények is. Sokakat meglepett, hogy Rashford nem kezdhetett, aminek fegyelmi okai voltak, ám a mérkőzés lefújásáig nem tudhattuk, mi történt.

Rashford csak a második félidőben állhatott be, és a 76. percben megszerezte a vezetést. Nem sokkal később duplázott, ám VAR elvette a gólját kezezés címén, így a vége igencsak necces volt, De Gea hatalmas védése kellett ahhoz, hogy meglegyen a három pont.

„Kicsit elkéstem egy megbeszéléséről – elaludtam.” – árulta el a BT Sportnak a megnyert mérkőzést követően a kiváló formában lévő csatár. „Ezek a csapat szabályai, és egy hiba egyúttal, ami megtörténhet. Csalódott vagyok, hogy nem kezdhettem, ugyanakkor megértem a döntést, és örülök, hogy így is sikerült megnyernünk a meccset.” idézte a Sky Sports a sztárjátékost.

„Úgy vélem, húzhatunk egy vonalat, és továbbléphetünk.” – jelezte Rashford, hogy ezzel letudta a témát, igazán nincs miről beszélnie ennek kapcsán. „Jó helyen vagyok, és elégedett azzal, ahogyan haladunk. A múltban könnyen elveszhettük volna egy ilyen meccset, vagy döntetlenre hozzuk.”

Ten Hag kitart a döntése mellett, és örül annak, hogy Rashford csereként beállva is betalált. Szerinte ragyogóan játszott a csatár, élénk volt a pályán, majd gólt lőtt. „Ez a helyes reakció. Ezzel vége a dolognak, de mindenkinek be kell tartania a szabályokat és az értékeket. Ha így reagálsz, akkor ez a helyes válasz.”