Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

A CIA kiábrándult oroszokkal igyekszik kapcsoltba lépni

Az amerikai hírszerzés azon is dolgozik, hogy kapcsolatba lépjen azokkal az oroszokkal, akik kiábrándultak abból a rendszerből, amiben élnek.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A CIA arra bátorítja a kiábrándult, elégedetlen oroszokat, hogy a darkneten keresztül vegyük fel velük a kapcsolatot. A hírszerzés a hivatalos Facebook oldalán keresztül adott orosz nyelvű utasításokat arra, hogy azok, akik kényszerítve érzik magukat az orosz kormány igazságtalan háborúja miatt, lépjenek velük biztonságosan kapcsolatba.

Hozzátették, globális küldetésük céljaként kötelességük biztosítani, hogy az emberek bárhonnan elérhessék a CIA-t. Ezzel most egy új kampányba kezdtek, és a darknet jelentheti a megoldást, ami csak speciális hozzáféréssel használható – írja a Sky News. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Azok, akik nem értenek egyet az invázióval, ezen az úton felvehetik a kapcsolatot a CIA-val. Ezzel kapcsolatban orosz nyelven már leírást is biztosítottak, melyek segíthetnek azon oroszoknak, akiknek elegük van a jelenlegi helyzetből.-

Ha a kezdeményezés sikeres, az oroszok sorra adhatják át a szükséges információkat egymásnak, amit a CIA tett elérhetővé.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.