Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Az USA bejelentette, végeztek az Al-Káida vezetőjével, Bin Laden óta ez a legnagyobb fogásuk

Joe Biden amerikai elnök jelentette be, hogy már nincs az élők sorában az Al-Káida vezetője, Ayman al-Zawahiri, aki egy az USA által végrehajtott dróncsapás végzett.

A CIA nem tud róla, hogy Putyin beteg lenne

Rengeteg a pletyka arról, hogy Vlagyimir Putyin halálos beteg, de a CIA sem tud bizonyítékot felmutatni arra vonatkozólag, hogy az orosz elnök egyáltalán rosszul érezné magát.

Elítélték a CIA történetének legszemtelenebb adatlopásával vádolt alkalmazottat

A férfi bosszúból olyan hírszerzési eszközöket szivárogtatott ki, amelyeket terrorszervezetek és más fenyegetések ellen vetettek be, a nyilvánosságra kerülésük után azonban használhatatlanná váltak.

New York Times: CIA-kémek segítik Ukrajnát titkos információkkal

A News York Times saját forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy Ukrajnában a CIA kémei is igen tevékenyen dolgoznak.

A CIA titkos börtönöket hozott létre Ukrajnában, állítja egy oroszbarát ügynök

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat volt ügynöke azt is tudni véli, hogy mióta léteznek ezek az országban.

További Hírek

„Putyin hisz abban, hogy rá kell duplázni a háborúra”

William Burns, a CIA főigazgatója kijelentette, Vlagyimir Putyin pontosan tudja, hogy nem engedhet meg magának egy vereséget Ukrajnában.

A CIA kiábrándult oroszokkal igyekszik kapcsoltba lépni

Az amerikai hírszerzés azon is dolgozik, hogy kapcsolatba lépjen azokkal az oroszokkal, akik kiábrándultak abból a rendszerből, amiben élnek.

A CIA hírszerzési információkat biztosít Ukrajnának a háborúban

A CIA igazgatója elismerte, hírszerzési információkat osztanak meg az ukrán partnereikkel, hogy ezzel is segítsék őket.

CIA: Putyin bánatos és dühös Ukrajna miatt

Az amerikai titkosszolgálati csúcsszerv vezetője szerint Vlagyimir Putyint kifejezetten nehezen érinti, hogy nem úgy alakulnak a tervei Ukrajnában, mint amire számított.

Jövő hétre várja a CIA az orosz invázió megindulását

Drámai fordulatot vehet a jövő héten az ukrán válság az amerikai legfőbb titkosszolgálati szerv legújabb jelentése szerint.

Eladásra kerül a Litvániában található titkos CIA börtön

A saját áramfejlesztő és vízellátó rendszerrel felszerelt hatalmas acélépület egykor veszélyes bűnözők bebörtönzésére szolgált, de nincs szüksége rá tovább az államnak.

Titokban találkozhatott a CIA vezetőjével az ukrán elnök

William Burns, a CIA vezetője legfrissebb sajtóértesülések szerint a múlt hét folyamán találkozott Volodimir Zelenszkij elnökkel és az ukrán titkosszolgálat képviselőivel.

CIA által képzett különleges erők vehetik fel a kesztyűt Oroszországgal szemben egy invázió esetén

Fokozódik a helyzet az ukrán határokon és a zátonyra futott tárgyalások egyértelműen arra utalnak, hogy még idén meg fog történni az invázió.

A kínai katonai újság „népi háborúra“ szólít fel az amerikai kémek ellen

Egy kínai katonai újság „népi háborúra“ szólított fel az amerikai kémkedés legyőzésére, miután a CIA új, Kínával foglalkozó egységet hozott létre.

A CIA új, Kínára összpontosító egységet hoz létre

A missziós központ célja, hogy „foglalkozzon a Kínai Népköztársaság által jelentett globális kihívással, amely az ügynökség valamennyi missziós területét érinti" – közölte a CIA.