Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Kulcsár Edina nyilatkozott: tiszta a lelkiismerete, még nem adták be a válókeresetet

Enyhe túlzással óránként érkeznek különböző információk Kulcsár Edina és Csuti válásáról, illetve az egykori szépségkirálynő új kapcsolatáról.

Fotó: Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 győztese (j) megkapja a királynői koronát Rákosi Annamáriától, a Miss World Hungary 2013 verseny győztesétől a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sokan támadni kezdték Edinát az új kapcsolata miatt, miután nem sokkal a szakítás bejelentése után megerősítette, hogy új szerelme van, akit be is mutatott. Ráadásul egy nagyon híres zenészről van szó, aki szintén egy házasságból lépett ki, és jó pár évvel fiatalabb a modellnél.

Csuti eddig többet nyilatkozott a témában, és elmondta, hogy még mindig egy fedél alatt élnek a feleségével. Nem mindenki ért egyet Edina kapcsolatával, de a férj ezt nem szeretné véleményezni, miközben kiderült, hogy G.w.M felesége már évekkel ezelőtt találkozott Edinával. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Blikk exkluzív interjút készített Edinával, aki több érdekes kérdésre is válaszolt. Hangsúlyozta, tiszta a lelkiismerete, és nagyon nehéz, amin most Csutival keresztülmennek, mert a szíve egyik fele megszakad, a másik viszont szárnyal, miután élete legnehezebb időszakában talált rá a szerelem.

Az interjúból kiderült az is, hogy a válás bejelentését minél tovább szerették volna húzni, mivel ki akarták heverni ezt az egészet, a fájdalmas döntést. Ugyanakkor egyre többen gyanakodni kezdtek, hogy nincsenek együtt, így kiadtak egy közleményt, amit mindenki láthatott.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.