Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Csak úgy peregnek az Xboxos eladások, nem panaszkodhat a cég

A nagyfőnök, Phil Spencer közölte, az Xbox kifejezetten sikeres évet tudhat magam mögött.

...svg content...Fotó: Unsplash/Billy Freeman
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár a koronavírus-járvány okozta ellátási problémák, köztük a félvezetők hiánya nagyban befolyásolta a játékipart is, és az új generációs konzolokra is kisebb volt az igény, mint amire a gyártók eredetileg számítottak, úgy tűnik, hogy az Xboxnak mégis sikerült egy jó évet zárnia a nehézségek ellenére is.

Legalábbis a nagyfőnök, Phil Spencer szerint, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy jelen állás szerint a Series S és X eladásai konkrétan jobban fogynak, mint bármelyik korábbi Xbox generáció. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A sikert pedig többféleképpen is meg lehet magyarázni: nevezetesen ott az Xbox Game Pass, mely mára már jóformán mindenhatóvá vált; a rendszeresen bekerülő címek minősége és mennyisége; valamint az, hogy egészen olcsóra hozták ki az új generációs konzolok árképzését, és a november óta elérhető minőségi játékok csak tovább emelik a szolgáltatás fényét.

Eme jó hírek kinyilatkoztatása után Phil Spencer arra tett ígéretet, hogy részéről minden erejével azon fog dolgozni, hogy a Microsoft képes legyen kielégíteni az egyre csak növekvő keresletet, hiszen az már sajnos borítékolható, hogy 2022 végéig marad az alkatrészhiány az iparban.

(xbox-mag.net)

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.