Három parádés alkotással játszhatnak ingyen az Xbox Live Gold előfizetői

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. december 4. - 12:14

Folytatódik az Xbox Free Play Days akciósorozat, melynek keretében december első hétvégéjén három fantasztikus játékot próbálhatnak ki az Xbox konzollal rendelkező gamerek.

Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői örülhetnek, hiszen az év utolsó hónapja sem telhet el anélkül, hogy ne élvezhetnék ki a Free Play Days nyújtotta előnyöket.

December első hétvégéjén a Microsoft Store-on keresztül három játékot zsebelhetnek be ingyenesen a szolgáltatásra feliratkozók, amelyek ha megtetszettek, kedvezményes áron megtarthatók az akció után is.

Az első game a sztoriközpontú Night Call lesz, ami korábban más platformokon, például PC-n és PlayStation-ön is megjelent, és amelyben egy taxisofőr bőrébe bújva barangolhatunk a modern kori Párizs sötét utcáin.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A következő ingyenesen játszható cím nem más, mint a népszerű taktikai lövöldözős game, a Rainbow Six Siege, amely a listán szereplő többi alkotással ellentétben nagy hangsúlyt fektet a környezetrombolásra, illetve a játékosok közötti együttműködésre.

Az utolsó game a RiMS Racing motorkerékpár-szimulátor lesz, ami csupán három hónapja jelent meg. Bár a játék nem kapott túlságosan pozitív értékeléseket a kritikusoktól, mivel sokan kifogásolták a tartalmak hiányát, mégis a realisztikus mechanikájának köszönhetően élvezetes kikapcsolódást nyújthat azok számára, akik kedvelik a motorsportokat.