Nyolc játékkal szűkült az Xbox Game Pass könyvtára, de jönnek helyettük újak

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. november 30. - 22:51

A Microsoft továbbra is kitart az Xbox Game Pass kínálatának bővítése mellett, ez azonban sajnos azzal jár, hogy időnként népszerű játékokat vonnak vissza a szolgáltatás felhozatalából.

A Microsoft jellemzően két turnusban távolítja el a játékokat az Xbox Game Pass-ből: az egyik ilyen kör a hónap közepén szokott lenni, általában 15-én, a második tétel pedig a hónap utolsó napján kerül ki a kínálatból.

November 30-án, kedden lesz az utolsó nap, amikor az Xbox Game Pass előfizetők ingyenesen játszhatnak néhány jelenleg még elérhető játékkal. Természetesen bármikor előfordulhat, hogy a game-ek később visszatérnek a Game Pass-be, ám azok, akik örökre meg szeretnék tartani gyűjteményeikben az alkotásokat, november végéig 20 százalékos kedvezménnyel megvásárolhatják őket.

Az Xbox Game Pass-ből összesen nyolc cím távozik, mégpedig a következők: a Call of the Sea, a FIFA 19, a Football Manager 2021, a Football Manager 2021: Xbox Edition, a Haven, a Hello Neighbor, a Morkredd és a Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action.

Az új játékok közül december 2-án elsőként a Lawn Mowing Simulator érkezik az Xbox Game Pass-be, amelyhez ugyanabban az időpontban csatlakozik a Warhammer 40,000: Battlesector.

December 8-án debütál a régóta fejlesztés alatt álló, több mint egy esztendővel elodázott Halo Infinite, amely vitathatatlanul az egész év legjobban várt exkluzív Xbox Game Pass-kiadása lesz, végül pedig a The Gunk megjelenése várható december 16-án, szintén első napon.