Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,937 $

Meglepetésjátékkal bővül november közepén az Xbox Game Pass könyvtára

Habár ezen a héten két játékkal akarták csupán bővíteni a Game Pass kínálatát, végül egy harmadik alkotás is becsusszant.

Xbox
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Továbbra is érdemes előfizetni havi néhány ezer forintért cserébe a Microsoft gaming szolgáltatására, hiszen temérdek mennyiségű játékot próbálhatunk ki anélkül, hogy tízezreket költenénk a különféle címekre.

Novemberben is rendkívül bőkezűnek mutatkozik a redmondi techóriás, ősz derekán ugyanis két fantasztikus game-mel, mégpedig a VVVVVV-vel, valamint a Super Hexagonnal örvendezteti meg az előfizetőket. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Ha mindez nem lenne elég, a 2019-ben piacra dobott Dicey Dungeons szintén terítékre fog kerülni, a gyors, rogue-szerű game során pedig garantált lesz a szórakozás, miközben megpróbálunk karakterünkkel megmenekülni a veszélyes barlangokból és föld alatti folyosókból.

A Dicey Dungeonst november 11-től kezdődően zsebelhetjük be, míg a Super Hexagon, illetve a VVVVVV már most letölthető és játszható mind előző és next-gen konzolokon, mind számítógépen.

Megszavazták a kárpátaljai magyarok nyelvhasználati jogát visszaállító törvényt

Mostantól a magánkézben lévő iskolák és egyetemek az EU bármelyik hivatalos nyelvén oktathatnak.