Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Dani Alves rámutatott a fekete bárányra a Barcánál, Xavival is közölte a tényeket

Hiába a Barca tündöklése az Aranylabda-gálán, bőven van még tennivaló ahhoz, hogy elérjék a Xavi által kitűzött célokat.

Vitalij Mikolenko, a Dinamo Kijev (b2) és Philippe Coutinho, az FC Barcelona játékosa (j2)a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjának negyedik fordulójában játszott Dinamo Kijev-FC Barcelona mérkõzésen Kijevben 2020. november 24-én. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nem csupán a csapat hangulata és teljesítménye kezdett zuhanórepülésbe az elmúlt pár hónapban, ugyanis az öltözőben is felmerültek problémák a játékosok között. Dani Alves pedig 38 évesen tért vissza a csapathoz, ami alapvetően is nagy szó, és egy komolyabb összetartást és tiszteletet vált ki csapattársaiból.

Dani Alves semmit sem vesztett fényéből, még mindig elkötelezett, kiváló a játéka és nem mellékesen nagyon jól ismeri az embereket, éppen ezért nagy szerepe lesz abban, hogy segítsen kezelni a feszültebb helyzeteket. A helyzet pedig nem is lehetne egyértelműbb: a Barcában van egy fekete bárány. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Dani Alves pedig ugyanarra az emberre mutatott rá, mint korábban Gerard Piqué és Sergio Busquets: a probléma Philippe Coutinho. A helyzet ugyanis az, hogy néhány hete neki kellett volna beugrania a lesérült Ansu Fati helyére félidő előtt, ő azonban egyszerűen nem volt hajlandó felmenni a pályára. Miután nagyon szakszerűtlen hozzáállást tanúsított, a csapatársai is nekimentek és komoly kritikákkal illették.

Ezt látva Alvesnek sem kellett több, és közölte Xavival, hogy Countinhónak egyszerűen nincs helye a Barcánál. Az El Nacional értesülései szerint azt javasolta az edzőnek, hogy gondolja át a dolgot, és fontolja meg, hogy meghozza azt a döntést, miszerint elengedi a játékost, mivel szemmel láthatóan már Coutinho sem érzi komfortosan magát a csapatban.

Habár a legutóbbi, Villareal elleni mérkőzésen sikerült összehoznia egy büntetőt, amit végül sikeresen be is lőtt, egy pillanatra visszanyerte önbizalmát, de ez még mindig kevés ahhoz, hogy benne lehessen a kezdőben. Coutinho ügye egyébként már egy ideje húzódik, hiszen több alkalommal is lesérült, ráadásul nagyon sokat is keres, ami nincs összhangban a teljesítményével, szóval idővel biztosan búcsút kell intenie a csapatnak.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.