Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Coutinho számára már nincs visszaút Barcelonában

A játékosok megelégelték a brazil nagyképű és szakmaiatlan viselkedését.

Fotó: MTI/EPA/Getty pool/David Ramos
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A csapat jelentős része elutazott a válogatotthoz, ezért Xavinak alkalma nyílt az edzések mellett beszélgetni a játékosokkal. Az egyik kapitány, Sergio Busquets be is avatta az egyik öltözői titokba: a csapatna elege van Coutinhóból. 

Az El Nacional szerint a játékosok megelégelték a brazil nagyképű és szakmaiatlan viselkedését. Coutinho kevés erőfeszítést tett, hogy állandó helyet kapjon a csapatan, ehelyett a viselkedésével eltaszította maga mellől a társait és a támogatóit is.  Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A klub legjobban fizetett játékosának legutóbbi kirohanása a Balaídosban történt, amikor Sergi Barjuan Ansu Fati sérülése után elküldte bemelegíteni, azonban a  brazil a jelenlévők legnagyobb döbbenetére tett egy becsmérlő megjegyzést, majd lassan az oldalvonalhoz készülődött.

Coutinho szakszerűtlen viselkedését látva Sergi Barjuan meggondolta magát, és megvárta, amíg vége lesz az első félidőnek. A brazil a második félidőben sem kapott szerepet, a csapattársai pedig őszintén örültek, hogy végre valaki megbünteti Countinhót. 

Ez a helyzet azonnal megoldás után kiált, ezért a Barca mindenképpen szeretné elengedni a brazil játékost. Bár Xavi először úgy döntött, hogy megpróbálja motiválni, miután minden információt összegyűjtött, belátta, hogy nem tarthat itt egy olyan játékost, aki nem kíván semmit sem tenni a Camp Nouban a sikerért.

A probléma az, hogy egyetlen klub sem kívánja vállalni Coutinho igen magas fizetését, aki nem siet, türelmesen várja, hogy a Barca az ő érdekeinek megfelelő távozási lehetőséget biztosítson neki. A Newcastle érdeklődhet, bár az északkelet-angliai klub inkább kölcsönbe szeretné megszerezni a játékost, hogy kiderüljön, megéri-e átigazolási díjat fizetni érte. A helyzet tehát egyre bonyolultabbá válik a Barca számára.