Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,169 $

Újabb részletek Solskjaer kirúgásáról a Manchester Unitednél

Már azt is tudni, hogy kik vehetik át átmenetileg a Manchester United csapatának irányítását az Old Traffordon.

Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre csak zuhan a Manchester United a bajnoki tabellán, ami nagyon-nagyon sokba kerülhet a klubnak. Sokan már sokkal korábban menesztették volna Solskjaert, akinek irányítása alatt a csapat messze nem tudta azt hozni, mint ami elvárható lenne.

Az idény felemásan kezdődött a csapat számára, de immáron hetek óta nem tudnak kijönni a gödörből, aminek egyértelműen köze van a norvég edzőhöz. Legutóbb a kiesés ellen küzdő Watford intézte el őket meglehetősen simán, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A vezetőség a sokadik lehetőség után úgy döntött, hogy véget vet Solskjaer united karrierjének, miközben a háttérben minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy Zidane üljön le a kispadra.

Fabrizio Romano jelentése szerint a United két korábbi meghatározó játékosa, Fletcher és Carrick készen állnak arra, hogy átmeneti megoldásként átvegyék a csapat menedzselését.

A két egykori középpályás a végleges döntésre várnak, de Solskjaer menesztése már biztos. A következő órákban hivatalos formában is megérkezik az ezzel kapcsolatos nyilatkozat, ami megfogalmazás alatt áll.

Hamarosan meneszthetik Solskjaert a Manchester United kispadjáról

Úgy tudni, hogy a nyilatkozat „kedves” és „tiszteletteljes” lesz. A vezetőség jelenleg Solskjaer elbocsátásának részletein dolgozik, miután fel kell bontaniuk a szerződést, ami több millió fontjukba kerülhet.

Közös megállapodás címszaván bontanak szerződést a norvéggal, akinek azonnali hatállyal távoznia kell. Amint végeznek a tisztviselők a papírmunkával, kiadják a nyilatkozatot, és egy újabb új korszak veszi kezdetét a csapatnál.