Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,17 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
63,581 $

Közelebb állhat a szívrohamot kapott Eriksen visszatérése, mint gondolnánk

Bár a Serie A szigorú egészségügyi szabályai miatt az Internazionale színeiben már biztosan nem fog pályára lépni, Christian Eriksen mégis a visszatérésre készül.

A dán Christian Eriksen (b) és a finn Paulus Arajuuri a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának elsõ fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA pool/Friedemann Vogel
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint ismeretes, Christian Eriksen a nyári Európa-bajnokság során esett össze a pályán és mint kiderült, ezt hirtelen szívleállás okozta. Először mindenki számára nagyon sokkoló élmény volt, ugyanis néhány másodpercig Eriksen élettelen volt.

Simon Kjaer, a dán válogatott csapatkapitánya azonnal megkezdte az újraélesztését, majd a gyorsan kiérkező orvosi stáb vette át a műveletet, amelynek köszönhetően sikerült megmenteni Eriksen életét, aki azóta egy pacemakert kapott. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Éppen ebből kifolyólag azonban a Serie A-ban már nem fog pályára lépni a dán játékmester, az Inter már a pótlásáról is gondoskodott éppen ezért Hakan Calhanoglu személyében. A 29 éves Eriksen azonban még nem kíván visszavonulni, hanem a visszatérést fontolgatja.

Már korábban a német sajtó is beszélt arról, amit most a spanyol Fichajes is megerősítette, hogy Christian Eriksen egy érzelmes visszatérés keretében az Ajax játékosa lehet ismét, ahol felfigyelt rá korábban Európa topfutballja.

Az amszterdami együttesnél robbant be igazán a köztudatba, ahol 2009 és 2014 között játszott és most a sajtóértesülések szerint jöhet a második karriere, ugyanis a holland egészségügyi szabályok nem annyira szigorúak, mint a többi bajnokságban.

Kérdés azonban, hogy milyen transzfer kereteiben fog sor kerülni erre, a Fichajes szerint elképzelhető, hogy felbontja Eriksen szerződését az Inter, hogy ingyen tudjon igazolni az Ajaxhoz és így létrejöjjön az álomvisszatérés.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.