Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Kiderült, ki a favorit Manchesterben, ha Solskjaer-nak mennie kell

A legfrissebb hírek szerint nem Conte, és nem is Zidane a Manchester United első választása Solskjaer helyére.

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vékony jégen táncol a Manchester United edzője, aki legutóbb egy 5-0-s pofonba szaladt bele a Liverpool ellen az Old Traffordon, de már előtte is rengeteg kritikát kapott, ennek ellenére nem mondott le.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Zidane érkezhet a kispadra, de a francia legenda nem szeretne élni a lehetőséggel. Conte viszont nyitott rá, aki ugyancsak hónapok óta szabadúszó, és az egyik legjobb edző. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A Daily Star megtudta, hogy Pochettino az első választása a „Vörös Ördögöknek”, és Sir Alex Ferguson szintén nagy csodálója a PSG szakemberének. Amennyiben a norvégot menesztik, vagy jobb esetben lemond a posztjáról, Pochettino lesz az a személy, akit elsődlegesen megpróbálnak megszerezni.

Az igazgatótanács szeretne egy kis időt biztosítani magának a következő kinevezés megtervezéséhez, és adnak egy utolsó utáni esélyt Solskjaernak. Ez arra is lehetőséget ad a klubnak, hogy felmérje a lehetőségeit, Pochettinót illetően is, aki továbbra is az első számú célpont.

Az argentin jelenleg is a PSG vezetőedzője, és noha csak nemrég csatlakozott, nyáron sok olyan pletyka keringett róla, hogy idő előtt távozhat, és visszatérhet Londonba vagy a Real Madrid kispadján folytatja tovább.

A PSG ezt nem engedte, és kitartanak az edzőjük mellett, de ha idén sem jönnek a várt eredmények, ez változhat. A Manchester United már Mourinho és Solskjaer érkezése előtt is értékelte Pochettino leigazolásának lehetőségét, aki nagyon jól ismeri a Premier League környezetét.

A bukmékereknél Conte a favorit, ha Solskjaer-nak mennie kell, de van némi kétség a stílusát illetően, hiszen főként a védekezésre koncentrál, és ez nem éppen az, amit a rajongók látni szeretnének.

Ezzel szemben Pochettino maximálisan azt képviseli, amit a United és Ferguson, akinek a szava még mindig erős befolyással bír a klub jövőjére. Készek az argentin sztáredzőnek időt adni, hogy a saját képére formálja a csapatot, mely a skót legenda távozása óta nem nyert bajnoki címet.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.