Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

X-Faktor: „Haragszom rád, utállak!”

Voltak, akik nem bírták elviselni a kritikát, és hamarosan megtudhatjuk, mi volt az, ami ekkora ellenszenvet váltott ki a versenyzőből.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktor válogatója még mindig nem ért véget, sorra jönnek a versenyzők, akik hisznek magukban. Vannak, akik valóban tehetségesek, és készek arra, hogy dolgot vigyenek véghez, míg mások ennek a közelében nincsenek.

Egyesek pedig csak a poén kedvéért jelentkeznek, amivel javarészt csak a mentorok idejét vagy idegét húzzák. A harmadik adásban is voltak visszatérők, egyikőjük nyakba akarta önteni Gáspár Lacit, aki még időben reagált erre. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Csobot Adél sem maradt ki a szórásból, rendkívül tiszteletlenül beszéltek vele, és ez csak a jéghegy csúcsa. A folytatásban is lesznek olyan versenyzők, akik nincsenek tisztában a képességeikkel, mégis ott akarnak lenni a döntőben.

Nemhogy a döntőig, a mentorházig sem fognak eljutni, köszönhetően annak, hogy nem elég jók. Sokan ezt nehezen fogadják el, és nem magukban, hanem a mentorokban keresik a hibát.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.