Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Sokkoló jelenet az X-Faktorban: nyakba akarták önteni Gáspár Lacit, majd hozzávágták a mikrofont

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 10:06

Gáspár Lacinak megint érdekes élményekben volt része, de erre talán még ő sem számított az X-Faktor harmadik válogatóján.

Több visszatérője is volt a harmadik válogatónak, akik közül nem mindenki viselte a legjobban az elutasítást. Versenyzők, akik nem adják fel, független attól, hogy korábban nagyon komoly kritikákat is kaptak.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Csabi is visszatért, ezelőtt 2018-ban volt a műsorban, és elég hamar felismerték a mentorok. Gáspár Laci nem értette, hogy miért tért vissza a versenyző, akiről menet közben kiderült, hogy az elmúlt években inkább áttért a rapre.

„Viszont most nem azt hoztam.” Ez már eleve egy furcsa válasz volt, de a mentorok kíváncsian várták, hogy Csabi mit és hogyan fog énekelni. ByeAlex a produkció előtt megjegyezte Csabinak, annyi negatív kritikát kapott már, és korábban is megmondták neki, nem énekel jól.

„Pusztulat, amit csináltál.” – idézte fel Laci az élményt. „Kiestől, nagyon-nagyon rondán, csúnyán, és neked erőt adott, bosszút állsz.” A 25 éves versenyző akkor is rákezdett, és Puskás Peti megjegyezte, kicsivel jobb, mint volt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.