Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Íme a Microsoft csodagépe, amivel harcba szállna az Apple-lel

A redmondi techóriás bemutatta forradalmi laptopját, ami táblagép is egyben, és tökéletes bármilyen munkához.

...svg content...Microsoft
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Surface Duo utódja, a Surface Laptop Studio egy 14,4 hüvelykes, 2400×1600 pixel felbontású kijelzővel lett ellátva. Az egészen letisztult dizájnban pompázó gépet összesen három különböző állásban használhatjuk, és szinte bármilyen szögben forgathatjuk – írta az EnGadget portál.

A laptop szívében az Intel 11. generációs i5 vagy i7 processzorai dolgoznak, és csakis a vásárlón múlik, hogy a combosabb, esetleg a spórolósabb verziót választja. Grafikus vezérlő terén sem kell szégyenkeznie a kicsi masinának, a belsejébe épített Nvidia RTX 3050 Ti révén akár játszhatunk is vele, míg 16 és 32 GB RAM memóriájának köszönhetően egyszerűbb lesz a multitasking is. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A Surface Laptop Studio a maga 2 GB-os SSD tárhelyével jó ideig biztosítja a maximális kapacitást, így nem kell azon idegeskednünk, hogy betelik a lemez.

A notebook vázán egy Thunderbolt 4-es, két USB 4-es és egy 3,5mm-es jack-aljzat található – előbbi megléte azt jelenti, hogy a géphez akár egy 4K felbontású kijelzőt, egy nagy sebességű külső tárhelyet vagy egy külső GPU-t is csatlakoztathatunk.

A Microsoft október 5-től kezdődően indítja el a Surface Laptop Studio előrendeléseit, ám a korszakalkotó technológiát meg is kell fizetni, a masina kezdőárát ugyanis 1 600 dollárban állapították meg, így Magyarországon félmillió forint körüli összegre számíthatunk.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.