Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Jordi Cruyff nem vállalná az edzőséget a Barcelonánál Koeman távozása után

„Vannak elveim” – hangsúlyozta Cruyff, arra utalva, nem kívánja elárulni Koemant a Barcelona kedvéért.

...svg content...Fotó: Instagram/Jordi Cruyff
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Abban az esetben, ha a Barcelona nem javít a játékán a következő néhány mérkőzésen, Joan Laporta fontolóra veheti, hogy megválik Ronald Koemantól. Ha ez így történne, nem valószínű, hogy az Barcelona elnökének könnyű dolga lenne megtalálni Koeman utódját.

A Marca szerint Laporta Jordi Cruyff-ot részesíti előnyben Koeman helyére, ám a holland edző már a nyáron jelezte, nem hajlandó átvenni honfitársa pozícióját a közeljövőben.  Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

“Soha nem fogom lecserélni Koemant a kispadon. Csúnya lenne és vannak elveim” – közölte Cruyff a Marcával még júliusban, és a lap szerint a holland labdarúgó azóta sem változtatott a véleményén. 

Jordi édesapja, a szintén legendásnak számító labdarúgó Johan Cruyff révén Koeman már régóta a család barátja, Jordi és Koeman pedig szoros kapcsolatot ápolnak. Ennélfogva Jordi Cruyff nem szándékozik elárulni Koemant azzal, hogy leváltja a Barcelona edzői székében – nagyobbra értékeli barátságukat, mint a pozíciót.

Cruyff ragaszkodik hozzá, hogy nem válik Koeman utódjává, de az még nem derült ki, hogy egykori csapata, a Barcelona egyáltalán meg szándékozik keresni ezzel a lehetőséggel vagy sem. 

Több játékos – köztük Ansu Fati, Agüero és Dembele – várhatóan visszatér majd a pályára a következő néhány mérkőzésen, hiszen a klub vezetése elvárja, hogy a Barcelona újra formába lendüljön. 

Koeman természetesen tisztában van azzal, hogy a következő három meccs kulcsfontosságú a csapatban való jövője szempontjából, és az a célja, hogy növelje a klub és a szurkolói morált a Bayern München elleni 3-0-s vereséget követően.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.