Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

Eljött a nagy pillanat: Messi és Mbappé találkozása a PSG edzésén (képek)

Mbappé is izgatott volt amiatt, hogy személyesen köszöntse minden idők egyik, ha nem a legjobb játékosát Párizsban.

Fotó: YouTube/ PSG - Paris Saint-Germain
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi már a puszta jelenlétével is többet képes kihozni a játékosokból, hiszen szinte mindenki őt tartja minden idők egyik, ha ha nem a legjobb futballistájának. Valószínűleg jelenleg sincs nála jobb, hiába múlt már el bőven 30 esztendős.

Az argentin aranylabdás, aki eddig hatszor nyerte el a legnagyobb elismerést, két szezonra írt alá, és nem kizárt, hogy vele azonnal Bajnokok Ligáját fog nyerni a PSG, melynek bőven van mit törlesztenie a rajongók felé. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Egyrészt legutóbb a szuper-erős keretük ellenére sem nyerték meg a bajnokságot, ami után sok kritikát kaptak, másrészt nem jutottak be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Most, hogy Messi is a csapat tagja, nem lehet több kifogás.

Közel 9 perces videó Messi utolsó napjáról a Barcánál, könnyekig hatol

Ezzel a PSG elnöke is tisztában van, aki Mbappé kapcsán elmondta, azzal hogy Messit is leszerződtették, nem tudnak többet tenni annak érdekében, hogy a francia meghosszabbítsa a szerződését. Ez még mindig nem történt meg, mert a hírek szerint a Real Madrid játékosa akar lenni, legkésőbb jövő nyártól.

Lapozó: 1 2

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.