Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Közel 9 perces videó Messi utolsó napjáról a Barcánál, könnyekig hatol

Fotó: YouTube/FC Barcelona
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még azok is megkönnyezhetik ezt a hivatalos videós anyagot, akik alapesetben nem a Barcelona rajongói, és csak felületesen követik figyelemmel a futball világát.

Talán már azok is értesültek Messi csapatváltásáról, akik egyáltalán nem néznek futballt, de erre mégis felkapták a fejüket. Miután az argentin legenda több mint 20 éven át volt tagja a katalánoknak, a búcsú rendkívül nehéz volt számára.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Nem akart távozni, és azt is felajánlotta, hogy lemond a fizetése 50%-ról, de ez sem volt elegendő ahhoz, hogy a Barcelona eleget tegyen a LaLiga által támasztott gazdasági szabályoknak. Ezek után nem volt más, mint a könnyes búcsú, de talán nem örökre.

Messi egy nap minden bizonnyal újra tagja lesz a Barcelonának, csak nagykövetként, vagy edzőként, ami egy fantasztikus következő állomás lenne. Addig még lehet pár erős éve a futballban játékosként, immáron Párizsban.

Így üvöltöztek az újságírók Messi sajtótájékoztatóján (videó)

Még mielőtt aláírt volna a PSG-hez, vasárnap délben egy hivatalos sajtóeseményen mondott köszönetet és intett búcsút a rajongóknak. Odakint sokan várták, tele volt könnyes szemekkel a Camp Nou környéke.

Lapozó: 1 2