Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Kegyetlen nagy gólt vágott a Barca új sztárigazolása a Stuttgart ellen (videó)

Egyre bizakodóbbak lehetnek a katalánok Depay érkezése miatt, aki folyamatosan bizonyítja, hogy értékes tagja lehet a keretnek.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona is gőzerővel készül az új szezonra, egyelőre azonban Messi nélkül, aki még mindig nem írhatta alá az új szerződését. Rajta kívül már mindenki csatlakozott a kerethez, és nehéz elképzelni, hogy az argentin legenda ott lesz a nyitányon.

Jelenleg az előszezonban járunk, ami felkészülési mérkőzésekkel is jár. A katalánok sem maradnak ki a sorból, újabb és újabb meccseket játszanak, hogy Koeman össze tudja állítani az új csapatát a második szezonjára. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Sokat pletykáltak a távozásáról, és amikor már úgy tűnt, hogy idő előtt megválnak tőle, bejelentették a maradását. A hírek szerint az is közrejátszott ebben, hogy több millió eurós végkielégítést kellett volna fizetnie a klubnak, ami jelen gazdasági helyzetben nem férne bele.

Koeman számára az idei szezon meghatározó lehet, mert ha nem jönnek össze a dolgai, akkor könnyen lehet, hogy lecserélik. Legutóbb a Stuttgart ellen kijött számukra a lépés, és magabiztosan győzték le a németeket.

Videóra vették, ahogy elbúcsúzik a Real Madrid világsztárja

Három gólt rúgtak, miközben egyet sem kaptak, ráadásul Depay hatalmas gólt lőtt, amit alább nézhettek meg. A holland válogatott sztár a 21. percben kapott egy fantasztikus labdát, amivel mondhatni begyalogolt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.