Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,730 $

Három meglepően nagy név a Real Madridnál, akiket eladhatnak ezen a nyáron

Három olyan névről beszélünk, akik összességében nagyon fontos láncszemei a Real Madridnak, mégis eladhatják őket.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid már nem teheti meg azt, hogy két kézzel szórja a pénzt a sztárokra, és egy olyan bő keretet tartson el, ahol még a kispadon helyet foglalók is csillagászati összegeket keresnek. Jelen gazdasági helyzetben ez nem fér bele, és a keret átalakításához muszáj lesz játékosokat eladniuk.

A Fichajes a cikkében arról ír, hogy három olyan potenciális távozója is lehet a Real Madridnak, akik nagyon erős és kiváló játékosok, de Perez nem mond nemet az eladásukra, ha olyan ajánlat fut be értük, amire rábólintana. Soron kívül 43 évig volt börtönben jogtalanul egy nő, hamarosan szabadlábra kerülhet

Madridban is meg kell húzni a nadrágszíjat, és korábban nem volt bevett szokás náluk, hogy ingyen szerződtessenek játékosokat, akiknek lejárt a szerződésük, de a Barca példája mutatja, hogy ez nagyon jól működik.

A legutóbbi hírek szerint Mbappé közölte a PSG-vel, hogy nem akar hosszabbítani, ugyanakkor maradna még egy évet, ami azt jelenti, hogy jövő nyáron ingyen kerülhetne a Real Madridhoz, amivel hatalmas összeget spórolna meg a klub, hiszen a franciák még 200 millió euróért cserébe sem akarnának megválni a támadótól.

Alaba már a keret tagja, aki ingyen szerződött át a Real Madridhoz, miután szándékosan nem hosszabbított a Bayernnel. Többek között más szabadúszó játékosokat is figyelnek a Madridnál, illetve olyan futballistákat, akiknek a következő évben lejár a kontraktusuk.

Sergio Ramos egy érdekes manőver végén kerülhet Angliába, de nem a Cityhez

Három olyan meglepően nagy névről van most szó, akitől adott esetben megválna a Real Madrid. Mendy, Valverde és Casemiro a három játékos, akik Zidane irányítása alatt kiemelkedő szerepet játszottak, most pedig benne van a pakliban, hogy nagy pénzért eladják őket ezen a nyáron.

A szurkolók valószínűleg nem örülnének, ha ez megtörténne, bármennyi pénzi s folyna be a kasszába, mert mindhárman kulcsfigurák, és Casemiro a jövőben nagy csapatkapitány lehet. Ugyanakkor Ramos esete is jól példázza, hogy a Real elnöke nem szívbajos, és komoly átalakításokat akar látni.

Ennyi idejük maradt a jelölteknek leszedniük a választási plakátokat

Hamarosan minden pártnak le kell szednie a választási plakátjait, amit törvény ír elő, kezdve a meghatározott idővel, ami rendelkezésükre áll ehhez.

Videó az Albánok villámgyors góljáról és az olaszok gyors fordításáról

Az olasz válogatott hamar kellemetlen helyzetbe hozta magát az Európa-bajnokság első mérkőzésén, de végül náluk landolt a 3 pont.