Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Sergio Ramos egy érdekes manőver végén kerülhet Angliába, de nem a Cityhez

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A spanyol világbajnok még mindig nem döntött a jövőjéről, több opciója is van, és ha nem enged az igényeiből, akkor lehetséges, hogy le kell mondania Párizsról.

A legutóbbi hírek szerint Párizsban csak 1 éves szerződést kínálnak Ramosnak, mint tette azt a Real Madrid, amit később visszavont, miután a kapitány túl későn adott választ. Hiába akart hosszabbítani a legenda, túl sokat várt, így klub nélkül maradt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ajánlatai bőven lehetnek, és eddig rendre arról szóltak a pletykák, hogy a PSG-ben folytatja, és már házat néz Párizsban. Ha Ramos nem enged az igényeiből, és a franciák nem változtatnak az ajánlatukon, akkor ez az üzlet biztosan nem fog létrejönni.

Időközben Angliából újabb kérője akadt a spanyolnak, méghozzá a Chelsea. A The Sun úgy tudja, hogy a londoniak ajánlatot tettek a 35 éves világsztárnak. Összesen négy ilyen csapatról tudni, köztük a Chelsea ajánlatával.

Mellettük a PSG, a Manchester City és a Bayern München tett ajánlatot, akik még mindig versenyen lehetnek. Sőt, a City állítólag hajlandó lenne 2 évre leigazolni Ramost, noha korábban azt írták a sajtóban, hogy Guardiola mégsem tart rá igényt.

Újra Liverpool lehet az otthona a Barcelona világsztárjának

Ramosnak a hírek szerint vannak bizonyos fenntartásai az esetleges manchesteri költözéssel kapcsolatban, mivel tart attól, hogy ez hatással lenne a négy fiára és a felségére, akikkel boldog életet él Madridban, és Anglia egészen más.