Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Marco Rossi szerint a játékosoké az érdem a franciák elleni döntetlenért

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a magyr válogatott játékosait éltette az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Franciaország ellen elért döntetlent követően.

Fiola Attila (k) gólja a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, csodálatos eredményt ért el a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnok franciák ellen szombat délután a csordulásig telt Puskás Arénában.

Az 1-1-es döntetlenre végződött meccsen a magyarok szerezték meg a vezetést, egy tökéletesen kivitelezett Fiola-Sallai összjáték után előbbi helyezett a kapuba. Marco Rossi szövetségi kapitány azonban nem akarja taktikai húzásainak betudni a döntetlent. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

„Csak köszönetet mondhatunk a fiúknak, mindent megtettek. Manapság minden edző meg van győződve arról, hogy az ő taktikája miatt nyer a csapat, de nem, ez mindig a játékosok miatt történik.”

„Voltak nehéz pillanataink a mérkőzésen, különösen, amikor rossz irányba mentek a dolgok. Dolgozunk ezen, de remek játékosaink vannak, akik képesek a fejlődésre. Természetesen megvannak a korlátaink, de van okunk bizakodóan tekinteni a jövőbe.”

„Ha a mai meccs előtt tudtam volna, hogy mi az eredmény, akkor is aggódtam volna, mert Franciaország az Eb-t is megnyerheti, de a mai nap olyan volt, amikor az úr talán ránk nézett fentről.”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.