Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

A Real Madridnak fel kell készülnie a legrosszabb forgatókönyvre

Az egyik legjobb játékosuk egyre közelebb áll ahhoz, hogy elhagyja Madridot, ami újabb változtatásokhoz vezethet.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lehetséges, hogy rövid időn belül két nagyon fontos játékos is távozik a Real Madridtól, akik ráadásul meghatározó szereplő a védelemnek. Sergio Ramos már kisétált az ajtón, miután a vezetőség valamiért visszavonta az ajánlatát, amit a csapatkapitány sem értett.

Nagyobb problémát jelenthet a sokkal fiatalabb Varane esetleges távozása, mely szép lassan borítékolható. A Mundo Deportivo a cikkében arról ír, hogy a Cadena Ser szerint a francia védő még csak nem is reagált a Real Madrid két ajánlatára. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Gondban vannak a spanyolok, mert ha Varane továbbra sem mutat hajlandóságot a maradásra, akkor idén nyáron el kell adniuk, hiszen a kontraktusa 2022-ben érvényét veszíti, tehát ingyen vihetné el egy rivális.

A következő nagy név Varane lehet, aki csomagol, amire napról napra egyre több az esély. A Real Madridnál nem tehetnek mást, minthogy meghallgatják a védőért érkező ajánlatokat, amit el akartak kerülni, de nincs más lehetőségük.

Egyelőre úgy fest, hogy a Manchester United és a PSG között dől el, ki szerzi meg a franciát. Az angolok már évek óta érdeklődnek iránta, és nagyon fontos lenne számukra egy stabil középső védő leigazolása.

Az Eb meglepetésemberét akarja a Real Madrid

A PSG mellett szól, hogy francia klub, nagyon erős a kerete és az elmúlt két évben igen komoly esélyese volt a Bajnokok Ligája megnyerésének, míg a United még mindig csak épülőben van. Madridban pedig sokkal inkább gondolkozhatnak azon, hogy ki lépjen Varane helyére, és már jelöltjük is van erre a posztra.

Jesús Vallejo az egyik jelölt a maga 1 méter 86 centiméteres magasságával. Jelenleg a Granada kölcsönjátékosa, korábban rövidebb ideig Angliában és Németországban is megfordult. A 24 éves játékos jó opció lehet a tapasztalata miatt, aki negyedik középső védőként térhetne vissza, támogatván Alabát, Militaót és Nachót.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.