18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Erőszakkal és fenyegetéssel prostitúcióra kényszerített egy 17 éves lányt egy fiatal pár

A Zala megyében található Gelsén vették őrizetbe az emberkereskedelemmel meggyanúsított fiatal párt.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Elfogták a Pest megyei rendőrök azt a 20 éves nőt és 21 éves férfi társát, akik a gyanú szerint egy 17 éves lányt bántalmazással és fenyegetéssel kényszerítettek arra, hogy ismeretleneknek pénzért szexuális szolgáltatás nyújtson. Cserébe futtatóinál lakhatott és ehetett – adta hírül a Police.hu.

A Szombathelyen fogvatartott lány még május 27-én Örkényben élő édesapját értesítette telefonon szorult helyzetéről, ő pedig a Dabasi Rendőrkapitányságon tett feljelentést. A lány fotókat is küldött, és fogvatartása más lehetséges helyszíneiről is beszámolt apjának. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A rendőrök végül június 3-án a Zala megyei Gelsén egy házban találták rá a lányra és fogvatartóira, a 20 éves, tiszalöki L. Karolinára és a 21 éves szombathelyi H. Rolandra, akik szexuálisan kizsákmányolták a lányt. A nyomozók kiderítették: a kiskorú áldozat megismerkedett H. Rolanddal, majd össze is költözött vele, pedig tudta, hogy a fiú lányokat futtat.

Ennek ellenére a 17 éves lány elhitte, hogy őt nem használják ki, de hamar kiderült az ellenkezője, sőt a férfi többször is megverte, rugdosta, majd közölte vele: „futtatva lesz, mert csak így tudnak egyről a kettőre jutni”.

A H. Roland által készített és kezelt internetes szexpartnerkereső oldalakon megjelentetett hirdetésekre jelentkező férfiakkal létesített szexuális kapcsolatokért járó pénzt minden alkalommal L. Karolina vette át, aki a nem elvárt minőségű „munkavégzés” miatt a férfit áldozatuk verésére is biztatta.

A fiatal párt tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal vagy fenyegetéssel, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem,  valamint kényszermunka bűntettével gyanúsítják. Az illetékes bíróság mindkettejüket letartóztatta.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.